Vakantieopvang

alternative

Vakantieopvang tijdens schoolvakantie en studiedagen

alternative

Tijdens schoolvakanties (regio Noord) en studiedagen van jouw kind, gaat jouw werk meestal gewoon door. En nu? Geen zorgen jouw topper is van harte welkom op onze vakantieopvang. De vakantieopvang is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 16:00 uur. Door de kleinschaligheid van gemiddeld 4 toppers per begeleider kan er flexibel worden ingespeeld op de zowel behoeften als wensen, maar ook interesses en talenten. Zo wordt het actief, leuk én gezellig vakantie vieren!  

Incidentele vakantieopvang, er is voldoende plek

alternative
Naast vakantieopvang of opvang tijdens studiedagen, is incidentele opvang tijdens deze vrije dagen ook mogelijk. Onder incidentele opvang verstaan wij extra opvang buiten de vaste contractdagen om. Zo kun je jouw zoon en/of dochter per vakantie of vrije (studie)dag inschrijven. Incidentele vakantieopvang kan ook handig zijn als je onverhoopt een keer opvang nodig hebt in de vakantie. Aarzel zeker niet om een aanvraag in te dienen bij ons. Ook al maakt jouw topper momenteel geen gebruik van onze opvang, iedereen is welkom!  

DieVerse, afwisselende vakantie activiteiten

alternative

Onze begeleiders verzorgen een uitdagend en structureel dagprogramma vol met de leukste vakantie activiteiten. De ochtend start om 09:00 uur met het bespreken van het dagprogramma. Het zijn altijd DieVerse, afwisselende activiteiten die georganiseerd worden. Tijdens de kortere vakanties en vrije dagen vinden de activiteiten meestal rondom DieVers in het sfeervolle Wierden plaats. In de zomervakantie pakken we dit anders aan en maken we er een extra groot feest van!  

Speciale programma's in de zomervakanties

alternative
Er worden speciale programma's samengesteld in de zomervakantie, rekening houdend met verschillende leeftijdscategorieën en interesses. Denk hierbij aan: midgetgolf, bootje huren, zwemmen, museumbezoek aan een oorlogsmuseum, voorbereiden van een uitgebreide lunch, bezoek aan klimbos, blotevoetenpad en maisdoolhof. Ook gaan we ieder jaar in mei een week naar vakantiepark Capfun het Stoetenslagh om de mooiste disco en karaoke avonden mee te maken. Jouw topper beleeft met DieVers zeker weten een topvakantie! 

Benieuwd naar onze vakantieopvang voor jou zoon en/of dochter

NEEM CONTACT OP